Algemene informatie


Aantal personen

De woningen mogen niet door meer personen gebruikt worden dan in de beschrijving aangegeven. Dit geldt met name ook voor eventuele gasten en bezoekers.

Eindreiniging

Bij uw vertrek gaan wij er van uit dat u zelf voor vertrek zonodig alles op zijn plaats terugzet, de afwas gedaan is en de gebruikte huishoudelijke apparatuur en het sanitair is schoongemaakt en u de bedden achterlaat zoals u ze gevonden heeft.

Bedlinnen

Op de bedden vindt u: matrasdek, kussen met ondersloop, opgevouwen deken en een sprei die ook als deken dienen kan. Aan bedlinnen heeft u nodig: onder- en bovenlaken en kussensloop. U kunt ook zonder extra kosten ons bedlinnen, handdoeken etc. gebruiken.

Huisdieren

Maximaal 2 honden zijn toegestaan. U dient deze bij reservering aan ons op te geven. Voorwaarde voor het meenemen van 1 of 2 honden is, dat u de hond(en) niet alleen in het huis achterlaat, dat u de uitwerpselen zonodig opruimt en de andere sporen van het verblijf van uw hond(en) verwijdert.

Annulering

Bij annulering tot 6 weken voor de gereserveerde datum bedragen de annuleringskosten 35%, tot 4 weken voor de gereserveerde datum 50%, daarna 90%.

Verzekeren

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt dit zeer gemakkelijk doen via de Europeesche.

Tijd van aankomst en vertrek

Tenzij anders is overeengekomen kunt u op de dag van aankomst de woning vanaf 15:00 uur betrekken. Wij vinden het prettig te weten hoe laat u precies denkt aan te komen. Als u denkt niet tussen 15 en 18 uur aan te komen, belt u dan even op of op . Wilt u op de dag van vertrek de woning uiterlijk om 10:00 uur te verlaten.

Startpakket

Bij aankomst is er een startpakket in de woning aanwezig met koffie, thee, suiker, filters, toiletpapier, zout, afwasmiddel en enkele afwasklontjes voor de vaatwasser. Wilt u dat bij vertrek s.v.p. aanvullen voor de volgende gasten.

Algemeen

Wij hopen dat u zich als onze gast “thuis en uit” zult voelen. We hebben ons best gedaan het u naar de zin te maken. We hopen dan ook dat u het interieur van de huizen zult waarderen, respecteren en behandelen zoals u gewend bent dat thuis te doen. Maak van alles gebruik, als u er maar voor zorgt dat het weer op zijn plaats staat aan het eind van het verblijf. Mocht er iets stuk zijn of gaan, meld dit dan a.u.b. snel, zodat wij het direct kunnen repareren of vervangen.

Huisvuil

Het huisvuil graag in gesloten plastic zakken afvoeren naar de containers beneden naast de Gendarmerie. Glas, kunststof flessen en papier kunt u kwijt in de containers achter de Cave Cooperative/Pharmacie.